The farm och the beach with marshmellows

Hej, allesammans! :D 
 
Hoppas ni har det härligt! 
 
Så i lördags sov jag rätt så länge eftersom jag kom hem vid tre-tiden. Så jag sov till lunch-tid typ och som tur var så gjorde min värdpappa det också, haha! Då när jag gick upp så hade min värdfamilj gjort kycklingsoppa på kycklingen som de hade gjort dagen innan, så vi satt ute och åt i det fina vädret. Det var fortfarande väldigt kallt, men solen värmde ändå gott och vi satt på en utav uteplatserna här. När vi ätit upp och Frankie äntligen fått på sig kläder så hoppade vi in i bilen för att åka mot the farm. Vi släppte av min värdpappa för att han skulle köra med traktorn där, jag vet inte riktigt vad han gjorde men jag och min värdmamma plus Frankie tog oss till själva farmen och min värdmamma dumpade av gamla grejer i en container som de har där, typ leksaker som både Frankie och hennes kusin William är för stora för att leka med, men som de sparar ifall antingen min värdfamilj eller min värdpappas bror vill skaffa fler barn. Under tiden cyklade Frankie på sin balance bike och så gick hon och jag in till hönsen för att kasta runt med deras mat så att de skulle få äta. Min värdmamma släppte lös alla hundar på farmen och det var typ 7-8 hundar som alla kom fram och ville bli klappade och gosa. De var jättehärliga, men jag tyckte de såg så himla smala ut. En av hundarna heter Colin och är min värdfamiljs fjärde familjemedlem och vi brukar ha honom här vid huset ibland. Min värdmamma fick ett ryck eftersom vi tog "Stinky" alltså den smutsiga pick-up trucken till the farm och då ville hon rengöra den, så hon tog och tvättade av den, men var inte särskilt nöjd eftersom den fortfarande var väldigt smutsig efter det, haha! Sedan mötte vi upp min värdpappas föräldrar och även hans bror, alltså Frankie´s farfar och inte hennes riktiga farmor eftersom min värdpappas mamma dog när han var yngre, så hon heter Norrlie eller något sådant tror jag och så Frankie´s farbror. Så de kom med en ny hananka som de stoppade i buren och sedan gick vi in till dem och tog en kopp te och lite jordnötskakor, mums! Jättetrevligt där och de har alltid en mysig brasa tänd. Frankie fick en snöglob (heter det så?) som hon tyckte mycket om att vända upp och ner på.
 
Sedan tog vi (a little less) Stinky till the beach. Det var ju en strand, men det var ingen sand så känns konstigt att säga strand. Det var en stenig strand med drivved som hade kommit dit efter en översvämmning och det använde vi sedan till att skapa en eld som vi kunde grilla marshmellows över. Pinnarna var även toppenbra att sätta marshmellows på. Vi kom till the beach ungefär exakt som solen började gå ner och det var så enormt vackert så det går knappt att beskriva med ord. Jag fotade såklart, så ni får ju bedöma själva, men att uppleva det var ju en helt annan grej. Och dessutom var det megamega stora vågor, min värdpappa sa att det kunde komma valar, sälar och delfiner här om man hade tur! Så himla häftigt, men vi såg tyvärr inget sådant. Vi hade det väldigt trevligt och satt där tills solen gick nedåt och min värdpappa grillade marshmellows åt mig, haha! De blev helt perfekta med en crispig yta och gojsig inuti och varm och go.
 
När vi sedan kom hem så bjöd min värdmamma hem sin personliga tränare och hennes dotter på middag. Dottern heter lustigt nog nästan som min värdmamma Gabrielle, fast hon hette Gabriella, haha. Hon är sexton och hade haft en semi-prom, alltså som en bal fast hon ska snart ha en till tydligen så det är något uppdelat liksom. Vi beställde hem indiskt och det var såååå gott!! Vi fick med oss nan-bröd och ett av dem var vitlök i och sååå gott och det andra var typ små bitar av lammkött i, muuuums! Så efter att han levt på marshmellows rätt så gott att få i sig riktigt mat! Jag och Frankie hoppade i spa poolen en stund och hon fick inte doppa sig under, men det gjorde hon ju såklart ändå, haha! Den lilla hajen, brukar kalla henne för my little shark! Hon älskar att bada och vatten! Supermysigt, så gick vi upp när hon behövde gå på toa. Sedan var jag jääättetrött men satt och försökte socialisera lite, tills jag gick in på rummet för att skypa med Jessica! Det var jätteskoj, vi snackade om allt möjligt. Så konstigt att prata svenska när hon är i England och pratar engelska hela dagarna och jag är i Nya Zeeland och pratar engelska hela dagarna! Men vi försökte i alla fall planera lite framåt. Ja, ett helt år framåt, haha, kändes jättekonstigt, men det är ganska svårt att ses innan dess. Så som det ser ut nu som kommer hon komma hit till Nya Zeeland två veckor innan jag åker hem så att vi kan vara här och ha skoj tillsammans och så kan vi åka hem tillsammans, vilket låter jättebra eftersom det aldrig är skoj att flyga själv och det är ju så himla långt att flyga dessutom. Vet inte hur det ska bli sedan, men jag vill i alla fall INTE missa nästa års Medeltidsvecka, som har varit nu förra veckan.. 
 
The Farm
 
 Det är typ som en ladugård för att ha djuren inne. Lite lustigt, i Sverige måste vi ha djuren inne för att det blir vinter, men här så var de tvungen att bygga ladugården för att det blev för varmt för lammen om sommaren. Ni vet, sommaren i december och därikring ;) 
 
 
Stinky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanske lite svårt för er att förstå, men det var så sjukt stora vågor!!! Värsta surfarvågorna! 
 
 
 
 
 
 
Detta är alltså Colin, fina hunden! :D 
 

Så, detta var alltså min härliga lördag! Det är så himla härligt att fotografera igen och ser ni vilket härligt ljus det blev på alla bilder. De är helt oredigerade! :D 
 
Ha det bra, så hörs vi snart! :D