HP ENVY 15

Hallå, allihopa!! 
 

Än en gång bloggar jag från en ny teknisk pryl. En riktigt najs och färsk laptop nämligen HP ENVY 15. Den är precis uthämtad idag faktiskt. Pappa kom över på en fika efter att han och jag ätit på Coco thai. Och då tillsammans med mamma och lite Peter så valde vi att köpa datorn då. Jättenajs ju! Det gick lite åt skogen några gånger, men till slut lyckades vi, efter att pappa fått ett samtal från sin bank. Känns så coolt att sitta och blogga på en sprillans ny dator. Den har windows 8, den är väldigt smart och den är väldigt personligt inställd. Eftersom skoldatorn ska lämnas in på måndag, så var det alltså dags för en ny. Detta är alltså datorn som jag ska ha med mig till Nya Zeeland, fett coolt. Här kan ni läsa mer om min nya laptop, den ska tydligen vara väldigt prisvärd och bäst-i-test enligt den här hemsidan http://www.xn--bst-i-test-q5a.se/Barbar-dator .
 
Idag gick jag upp relativt tidigt. Mamma tittade in hos mig runt 9-tiden antar jag och sa att hon och Peter skulle åka iväg och komma tillbaka om någon halvtimma. Bra, tänkte jag! Då hinner jag springa en runda. Det var härlig luft i skogen, kändes ungefär som när man sträcker ut nyllet ur tältet när man är och campar. Fräääscht! Efter springturen hoppade jag in i duschen, klädde på mig och började mumsa i mig knäckebröd med mera till frukost. Och så kom ju mor då förstås och då tog vi med min kamera och min balklänning och begav oss till Nässjö. Där var det marknad, massor med bilar och gråhåriga tanter, men vi klämde oss förbi och tog oss in i butiken Hegethorns där vi lämnade in min systemkamera, då jag har upptäckt spök-fläckar på bilderna när de kommit in i datorn. Där gjorde de en regel rengöring av kameran, den tog en 30 minuter så medan de höll på med det fortsatte vi för att leta reda på en väska att ha till balen. Till slut blev det att vi tog en clutch-aktig sak som var guldig. Det enda vi ville att väskan skulle behöva få plats med var min ballerina skor, ifall jag skulle bli väldans trött på klackarna som jag ska gå på röda mattan med. Och de får plats med nöd och näppe. Så det var ingen väska som jag kände så mycket för, men ändå rätt tjusig och dan var den. Lustigt med en väska utan axelband.. O:
Efter det hämtade vi ut kameran, den var rengjord och fin och snubben som vi pratade med därinne var enormt kunnig och lärde mig en massa om min egna kamera. En av anledningarna till varför kameran hade blivit så smutsig var för att jag måste ta isär kameran för att sätta in den i kameraväskan varje gång, eftersom det är två fack i den, men nu insåg vi i affären att man kunde ta bort det som delar upp de två facken så att det bara blir ett så att man slipper ta isär objektivet. Dock fick vi byta ut en grej som kostade lite, då den var sönder på något sätt. Nåväll, nu är i alla fall kameran redo för att tas med ända till Nya Zeeland där det förmodligen kommer att fotas dagarna i ända! Efter kamera snacket, begav vi oss till marknaden igen för att leta upp studentfirande-servetter. Vi hittade en hel massa som vi gillade så det blev en 60 stycken tror jag. Och sedan var ju jag absolut alldeles jättetvungen att köpa mig en munk för fy jäklars vad jävla underbart det luktade från munk-vagnen! Så det blev en traditionsenlig munk med choklad och karamell-strössel på. MUMS!! Bal-dieten ;) 
 
Efter det handlade vi lite på Lidl i Eksjö, åkte hemåt och åt mat och sedan var jag så trött så trött. Vilade lite och efter ett tag (och mycket tjatande från mamma) var det dags att hoppa ur soffan och städa rummet, städastädastäda. Jisses! Eftersom jag slängde en jäkla massa papper i papperinsamligen i sorteringen på parkeringen vid Prästängsskolan så passade jag på och slängde en massa annat jävla bröte. Det där ljudet av att slänga uuuuuj, så härligt!! Haha! 
I samma veva, medan jag ändå var i stan så passade jag på att hämta ut den här underbara datorn!! :)) 
Jag är rätt så föräskad i den, en ny teknisk pryl det är ju som ett litet barn nästan haha! 
Efter mera vila åkte vi sedan in till Maya och Freya och tog med dem för att gå och kolla på Eksjö stadslopp! Förbaskat vad söta och otroliga ungarna är som springer!! Jag blir nästan stolt på något konstigt sätt! Trots att jag inte kände en enda unge. I vuxenloppet kände jag minsann några, främst Philip då som jag kunde heja på och som vinkade tillbaka! :D Men jag såg även en föredetta granne och min käre idrottslärare Kjell Allstrin :D Det var jätteskoj att titta på alla och få heja på! :D 
 
Nu ska jag vila skallen då den värker som sjutton, ajaj! :/ 
Hoppas ni har en förträfflig afton!! :D 
Nyupppackad dator! Bilden gör den inte rättvisa, så tjusig den är!! :D 
 
Klacken på mina tjusiga balskor som tillhörde min mormor en gång i tiden :)