Something´s changing I can feel it

 
Jag är sjuk och snippsnappsnut så var sagan slut. 
Jag har minst en miljon olika mycket roliga sympton. De senaste är att det sticks i händerna och att hela rummet snurrar när jag blundar. Kul, kul, kul. Är illamående före, under och efter en måltid också. Treeeevligt! Idag var jag i alla fall jätteduktigt och tog tag i mitt liv... Inte. Myrsteg var det. Jag tog min första dusch på läääänge. 
Det är ett annat av symtomen, duschfobi.. 
Ja, jag vet inte vad det är för något. I alla fall, sedan satt jag mig och åt tomatsoppa som mamma hade köpt, YUMYUM! 
Och sedan... tog det slut där. I princip. Jag fick superont i huvudet och det tryckte på (och gör fortfarande) och ont i halsen och lite mysigt feber med det. Så sedan kunde jag inte göra mycket mer än att ligga och andas på soffan.. inte ens Skavlan gjorde mig mycket gladare. 
 
Jag har varit hemma tre dagar från skolan. Jag har vilat sedan lördag förra veckan. Och egentligen så har jag ju varit hemma fyra dagar, fast idag var det ju studiedag. Det är verkligen ansträngande att göra minsta lilla när man är såhär sjuk. Och så har det varit så himla vintergnistrande vackert väder ute också. Bajs! 
Men en dag har jag varit i skolan i alla fall. I onsdags. Det var en kamp. Det slutade med att jag släpade mig fram snett ihop bäddad i min fluff-hoodie, japp till och med huvan på och hade superfeber och pratade inte sådär värst mycket. Men det kändes ändå som att jag valde en rätt bra dag att gå till skolan på. Och så var det ju teater också! Jag kan ju inte missa teatern!! Jag hann också med att fika med lite goda vänner nämligen Anders, Philip och Moa på Princess. Det var supermysigt och jag fick en massa energi och skrattade mycket :D 
Och sedan åkte Anders och jag till teatern och Schneider var och tittade på :D 
Visst ska man inte agera på grund av vilken publik det är, men det är ju lite skillnad jämfört med ingen, hehe. 
 
Anyways igår satte jag mig trots allt och målade lite. Jag ville ha en stad, med lite färg och lite Ellen blandat i. 
Här är resultatet: 
 
Jag vet att den inte är perfekt, men det ska den inte vara heller 
 

Och så idag ville jag måla ett rådjur, för de är ju så himla fina djur.. well, det gick inte så bra. 
 
I present to you - Bambi himself (?)
 
Oh, well nu ska jag sova. Ha det underbart! Gör sådant som inte jag kan göra. Gå ut och lek i snön, njut för böbelen. 
 :D 
 
 

Vad vi bör uppmärksamma

 
Tänkte ta upp två ämnen idag som är viktiga och som vi inte får/bör gömma. 
 
Det första är Anorexi
Såhär definierar sidan www.1177.se begreppet: 

"Anorexi är en ätstörning som innebär att man bantar så kraftigt att man svälter sig själv. Man tycker att man är tjock även om man väger mindre än andra. Man är mycket rädd för att gå upp i vikt och tänker ständigt på vad man ska eller inte ska äta. "

 Vi har i skolan pratat om anorexi (och även andra typer av ätstörningar) på våran Psykologi, det känns bra och som ett ämne som gav oss i klassen lite luft och de flesta hade något att säga om det. Man vet ju vad ätstörningar är sedan länge oftast. Visst är det underligt att sånt här inte undervisas obligatoriskt för alla? Möjligtvis att man går igenom det på högstadiet, men jag har inget speciellt minne utav det. Och det är försent det också. För vanligast så är det folk i 10-12 års ålder. Jag vill också spränga fördommen om att det bara är tjejer som får anorexi, det är ju absolut inte sant. Självklart tänker killar på hur de ser ut i kroppen också, precis som vilken annan nippertippa. I våran Psykologi-bok så benämdes den anorexi-sjuka patienten som "hon". Hon kan förlora mensen, hon klär sig i stora, tjocka kläder för att gömma sin kropp. Nej! Å andra sidan kan det vara mycket möjligt att ANDRA ätstörningar är vanligare hos killar, som till exempel megarexi ( http://www.dopingjouren.se/sv/om-dopning/dopningsfakta/man-och-aas-missbruk/megarexi/ ), och det får vi heller inte missa. 
 
Från anorexi till anorexi relaterat till... HARRY POTTER! Ja, faktiskt! 
I den femte Harry Potter-boken dyker en karaktär som heter Luna Lovegood upp. Den drömmande och fullkomligt naiva otroligt vackra tjejen. Evanna Lynch spelar Luna. Och visst känns det som att hon är alldeles perfekt för rollen. Det känns som att J.K Rowling måste ha letat bland hundratusentals för att hitta den här perfekta svävande personligheten. Men nej. Så var det inte alls. Om det ens gjorde några auditions för rollen vet jag inte, men J.K Rowling valde Evanna själv. 
När Evanna Lynch var elva år gammal var hon på sjukhus. Hon hade anorexi och fick komma ifrån sjukhuset en timme för att få en HP-bok signerad av J.K Rowling. Hon var ett superfan och ville så gärna vara med i HP. J.K Rowling sa att om hon övervann kampen mot hennes sjukdom så skulle hon få vara med och spela Luna. And the rest, as they say, is history.. 
 
http://www.contactmusic.com/news/evanna-lynch-shaped-by-eating-disorder_1313206
 
 
Vad jag mer tänkte ta upp är droger. 
 
Eftersom jag inte vet särskilt mycket om droger själv, så tänkte jag att någon som kan lite mer om det kan berätta. 
 
 
Ska inte säga något mer nu, ni får skaffa er en egen uppfattning ;)
Ta hand om er, ät och ta inte droger! :D

Open up my fist to a peace-sign, tough it doesn´t mean I´m gonna resign

 
Den är låten... 
 
fanns det ord för den skulle jag använda dem..