Tiny Teddies

Hej, allesammmans! 
 
idag har jag inte gjort särskilt mycket. Jag låg mest i sängen tills filmerna jag tittade på tog slut. Sedan tvättade jag Frankie´s lakan och klädde på mig och sminkade mig. Så bestämde jag mig för att gå in till Ashburton. Vi bor i som ett villakvarter eller ett bostadsområde så man går runt bland en massa hus tills man kommer till parken (den underbara, enorma parken) Efter det kommer man till ett art gallery och sedan bibliotek och så kommer man snart till Subway.
 
Åååh, underbara Subway! Jag har blivit så besviken på KFC som finns här (det smakade bara fettigt och äckligt) och när jag var inne på McDonalds så beställde jag en hot choclate och det smakade som att de hade lagt i en stor klump med smör. Usch, inge vidare! Men Subway var som i Sverige typ. Jag valde lite random och betalade med mitt Visa-kort. Jag har inte fått någon lön än (?) men pengarna räcker ett bra tag till. Och jag har dessutom precis kommit på hur jag ska veta vad saker och ting kostar här. Så en NZD (nyazeeländsk dollar) är fem svenska enkronor. Därför kan jag alltså multiplicera vad något kostar med fem kronor. Så jag måste köpa som kontantkort till mitt SIM-kort och det kostar som minst 20 dollar. Alltså 100 svenska kronor. Rätt så logiskt. 
 
Anyways, kvinnan bakom disken på Subway var väldigt tålmodig. Hon slängde på lite vad som och jag fick faktiskt be henne ta bort rödbetorna, för fyyfaan. Sånt kan man ju inte äta. Usch, nej. Men det gjorde hon och det blev en supergo 6 inch Sub! Jag tog även reda på lite tider. Det visade sig ta ca 10 min till parken. Det tog dock 20 min till Subway. Jag gick i rätt så rask takt. Mest för att jag skulle skynda mig hem, då min värdmamma skulle komma hem med Frankie vid 3.30, men hon kom vid fyra-tiden tror jag. Haha, mina värdföräldrar har inga exakta tider i huvudet, de är världens tidsoptimister. Och alla klockorna i huset här är framställda så att de inte ska komma försent, men det gör de oftast ändå. 
 
Så Frankie kom sedan i alla fall och min värdmamm sa direkt att hon hade lovat att jag skulle hoppa med Frankie på "the jumpjump" alltså studsmattan, så då var det bara att göra det. Efter att ha hoppat lääänge, lääänge så bestämde jag att Frankie skulle få bada lite i spa poolen som vi har här. Den är alltid igång och typ 40 grader varmt vilket är väldigt skönt då det var typ 11 grader utomhus idag. Det var så skönt för det har varit en sån grådisig dag, men när hon satt i badet var det jättetjusigt solsken. Sedan hoppade hon upp och jag jagade henne med handuken som hon inte alls ville ha på sig. Så försökte jag få på henne lite kläder. Hon blev mutad med hennes favoritprogram Octonauts som hon älskar att kolla på, annars vägrade hon ta på sig strumporna. Hon blir som en zombie när hon tittar på det programmet, om man skriker på henne så skulle hon inte höra. Men på ett avsnitt av dem så var det med ormar i avsnittet och då sa jag typ till henne "What´s that Frankie? Are those snakes?" och så vände hon sig mot mig med världens leende och sa "SNAKES!!". Haha, ungen älskar visst ormar.. 
Men hon var rätt gosig idag när hon kollade på programmet och jag satt brevid med min Cosmopolitan-tidning (som faktiskt är skitbra!) för jag kan bara inte "bara" titta på det där programmet med henne, jag blir uttråkad konstigt nog.. ? Men jag förstår varför hon gillar det. De är inte överdrivet löjliga i programmet och de skriker inte så förbannat gällt utan de talat med hög normal röst. 
 
När mina värdföräldrar kom så satte jag i Frankie´s sängkläder i hennes säng och pratade lite med dem och så drack jag te innan det blev middag. Till middag åt vi lite blandade ungsgjorda saker, potatis, sötpotatis, jams (Vad nu det heter på svenska, jag hade aldrig sett det förut?) och morötter och så familjens egengjorda lammkorvar med 100% kött från deras egna lamm. DE ÄR SÅÅ GODA! Familjen hällde upp ärtor och majs på min tallrik, men jag fick be dem ta bort det, haha! 
 
Sedan hoppade Frankie i sitt bad och jag och min värdmamma åkte på en tur med bilen så att jag fick köra lite. Vi körde en bra bit, ändå till en sjö som hetter Lake Hood som tydligen är jättefin, men det var ju becksvart när vi kom dit så.. ja. Jag får väll åka dit någon gång på dagen igen. De sa i alla fall att jag nog får köra själv nu, Ska bli jättekul!! :D 
 
Nu ska jag ta och se lite mer Disney Channel och sedan sova. Jag brukar äta små kakor här som ser ut som små teddy-björnar som kallas för Tiny Teddy. Dessa nallar finns i tre olika smaker: choklad, honung och choclate chip, jag älskar choklad och choclate chip! MUMS! Nallarna kommer i små påsar och har olika utseenden och ansiktsuttryck. I den påsen jag åt nu verkade det bara vara sleepy teddies, haha. A sign? 
 
Frankie i familjens spa pool :D Jättenajs är det att sitta där i och mysa! 
 

Ha det så bra! :D