Kod för att importera min blogg till Nouw: 6218686869

Kod för att importera min blogg till Nouw: 6218686869

STORYTELLING ★ #2

Hej, allesammans! 
 
Det är dags än en gång för mig, som skriver, att dela med mig till dig, som läser utav en händelse i mitt liv. De flesta av de här händelserna har jag inte berättat för någon alls eller för bara någon enda. Och den här storyn är ett bra exempel på detta. Det här som ska berätta om vet jag inte om ni kommer tycka är perverskt och snudd på olagligt eller ofarlig och oskyldigt, men lite lustigt. Jag vet inte riktigt själv vad jag tycker om det här. Dels så tyckte jag väll att det var helt okej, för annars hade jag inte gjort det. Men å andra sidan, så kände jag att det var lite... sketchy. Lite märkligt. 
 
Jag kan inte säga exakt under vilken tid det här ägde rum, utan jag kan ha varit 15-16 år. Kanske 17 år. Och om jag minns det rätt så började det hela med att jag la upp någon bild på instagram. Jag hade fotat mig själv i strumpbyxor har jag för mig. Jag tror att det kanske var med strumpbyxorna med pussmunnarna som satte igång det hela. Ja, så måste det ha varit. Jag la upp en bild och fick snart ett meddelande. Personen frågade mig om jag inte kunde skicka honom fler bilder på mina ben iklädda strumpor/strumpbyxor och nakna ben. Vi snackar alltså heeelt vanliga bilder på helt vanliga ben. Normalt, eller? Jag tyckte väl inte att det var konstigt över huvudtaget i början, jag tänker sällan något om människor. Så jag gjorde det han frågade mig om. Jag drog på mig ett par strumpbyxor och skickade iväg bilder till honom. Jag gjorde detta ett par gånger och tyckte inte att det var särkskilt konstigt. Jag frågade honom aldrig var syftet var med bilderna. Men... sexuellt? Antar jag? Fast mina bilder var ju inte porr. Det är väll mera som när folk gör ASMR-videos. Fast dom får ju ändå betalt för det. Borde jag ha tagit betalt? I don´t know. Hela grejen är sjukt mysko och jag slutade ju efter ett par bilder. 
 
Ja, det var det. Vad tycker ni? Har ni varit med om samma sak? Gjorde jag fel? Gjorde personen som frågade om bilderna fel? Vad hade ni gjort?
 
Ha en bra dag, 
så hörs vi snart igen! 

STORYTELLING ★ #1

Hej allesammans! 
 
Jag tänkte att jag skulle starta en ny kategori här på bloggen. Jag har ju nu för tiden, en annan typ av vardag, en annan typ av liv, men det livet jag har kanske inte nödvändigtvis är så händelserikt. Men jag har varit med om en hel del märkliga saker i mina travels och i mitt korta liv, generellt faktiskt. Mycket av det här hinner jag babbla ur mig om jag träffar någon människa på en fest eller bara hänger med någon. Men med er som läser här, har det funnits saker som jag inte har berättat förut om, eller inte har berättat så mycket förut om. 
 
Hursomhelst, den här berättelsen utspelar sig på Nya Zeeland. Någon gång i Oktober 2014. Vid den här tidpunkten hade jag fått jobb på glassbaren Giapo, en italiensk glassbar olikt allt annat ni kan tänka er. Det var ett konstant högt tempo med mycket kunder hela tiden som man skulle interagera länge med. Väldigt roligt. Jag kan förresten tipsa er om att kolla in Giapo´s hemsida här. Mycket häftigt att se där. 
Det var alltså för mig en vanlig dag där. Vad jag minns var vi jag och kanske två till tjejer som var där och det var dags för stängning. Ja, alldeles strax. Vi skulle precis ta emot dom sista kunderna. En man kommer in. Han talar inte med mig utan min kollega, han beställer en glass och när hon är i görningen med denne så får han syn på mig. Han utbrister genast: "WOW, you´re beautiful! Can I have your phone number?". 
 
Ja. På riktigt. Jag tyckte förståss att det var jätte corny men blev väldigt smickrad och smög undan till min telefon (jag kunde inte mitt nr utantill) och skrev ner mitt nummer på en Giapo-servett som jag gav till honom. Haha, bara den händelsen är ju story nog tycker jag. Men ni ska såklart få veta vad som hände med den här mannen. Han hörde av sig till mig. Han hette Abdullah har jag för mig och kom från antigen Iran eller Irak och vi träffades ett par gånger. Jag har inte varit på många dejter i mitt liv, men jag kan väll säga att vi gick på dejt, för sakens skull. Jag minns inte exakt vad vi gjorde, förutom att han hade bil och kunde köra mig till ställen som jag inte sätt förut i Auckland, Nya Zeeland, vilket jag uppskattade. Kanske mer än att träffa honom, haha. Jag minns att vi besökte ett vackert vattenfall. Vi besökte även något ställe med en strandpromenad och där... kysstes vi. Och jag kan inte ens med handen på hjärtat säga vilken kyss i mitt liv som har varit den bästa, men den där var absolut den värsta. Han tvingade sig på mig (nja, inte våldsamt alls, men inte var jag beredd inte) och det var slafsigt och vått. Uschanimej! Nej. Efter den gången träffades vi inte mer. 
 
Jaha, det var min lilla raggningsstory. Har ni varit med om något liknande? 
Ha det så bra!