STORYTELLING ★ #2

Hej, allesammans! 
 
Det är dags än en gång för mig, som skriver, att dela med mig till dig, som läser utav en händelse i mitt liv. De flesta av de här händelserna har jag inte berättat för någon alls eller för bara någon enda. Och den här storyn är ett bra exempel på detta. Det här som ska berätta om vet jag inte om ni kommer tycka är perverskt och snudd på olagligt eller ofarlig och oskyldigt, men lite lustigt. Jag vet inte riktigt själv vad jag tycker om det här. Dels så tyckte jag väll att det var helt okej, för annars hade jag inte gjort det. Men å andra sidan, så kände jag att det var lite... sketchy. Lite märkligt. 
 
Jag kan inte säga exakt under vilken tid det här ägde rum, utan jag kan ha varit 15-16 år. Kanske 17 år. Och om jag minns det rätt så började det hela med att jag la upp någon bild på instagram. Jag hade fotat mig själv i strumpbyxor har jag för mig. Jag tror att det kanske var med strumpbyxorna med pussmunnarna som satte igång det hela. Ja, så måste det ha varit. Jag la upp en bild och fick snart ett meddelande. Personen frågade mig om jag inte kunde skicka honom fler bilder på mina ben iklädda strumpor/strumpbyxor och nakna ben. Vi snackar alltså heeelt vanliga bilder på helt vanliga ben. Normalt, eller? Jag tyckte väl inte att det var konstigt över huvudtaget i början, jag tänker sällan något om människor. Så jag gjorde det han frågade mig om. Jag drog på mig ett par strumpbyxor och skickade iväg bilder till honom. Jag gjorde detta ett par gånger och tyckte inte att det var särkskilt konstigt. Jag frågade honom aldrig var syftet var med bilderna. Men... sexuellt? Antar jag? Fast mina bilder var ju inte porr. Det är väll mera som när folk gör ASMR-videos. Fast dom får ju ändå betalt för det. Borde jag ha tagit betalt? I don´t know. Hela grejen är sjukt mysko och jag slutade ju efter ett par bilder. 
 
Ja, det var det. Vad tycker ni? Har ni varit med om samma sak? Gjorde jag fel? Gjorde personen som frågade om bilderna fel? Vad hade ni gjort?
 
Ha en bra dag, 
så hörs vi snart igen!