Min födelsedag! 20 september 2014

Hej, allesammans! 
 
Så nu har det gått en vecka sedan min födelsedag var och jag tänkte att det kanske var dags att berätta om vad jag gjorde då.
 
Så tre dagar innan min födelsedag så blev jag sjuk, toppen. Så natten till onsdagen vaknade jag och mådde skit, dagarna till min födelsedag fylldes sedan med en massa te och sväljningar av tabletter. Men på torsdagen så hände också något roligt. Jag var ute på en promenad med Florence och vi gick till brevlådan och då såg jag det, mitt svenska paket som mina föräldrar har skickat ända från Sverige för två veckor sedan. Nästa exakt två veckor och en dag tog det alltså för paketet att komma fram. Paketet var alldeles för stort och tungt för att jag skulle kunna lyfta både det och Florence så jag fick uppspelt vandra hem till huset, lägga Florence för hennes nap och sedan vänta på att min värdmamma skulle komma hem igen. När hon kom hem så tog jag bilen till brevlådan och hämtade upp paketet och la det på köksbordet. 
 
Jag blev riktigt, riktigt glad av att se ett paket med svensk text på, plus min pappas handstil, haha! 
 

Ja, och sedan öppnade jag det och det var en salig blanding av lite allt möjligt gott däri. 
 
 
Passade toppenbra och jag har mumsat glatt på det mesta! :D 
Sedan har jag ju fått en hel del fler presenter, så det var verkligen inget att klaga på den här födelsedagen. Eftersom min värdmamma skulle iväg på en hen due, alltså en möhippa så skulle jag också iväg över helgen. På fredagen åkte jag hem till Elin och där gjorde vi kanske inte så mycket på fredagen. Jag var verkligen väldigt otroligt sjuk och trött både fredag, lördag och söndag. I alla fall så fick jag en mycket fin present av min värdmamma innan jag åkte iväg, och ett fint kort. Så himla snällt av henne. 
 
Ursäktar för mitt stökiga rum i bakgrunden, men har liksom ingen garderob och det är väldigt lätt att slänga kläder på golvet, haha. I paketet kunde man hitta diverse hygienprodukter med kiwi-lukt! Eftersom att kiwi-frukten är typ übernyazeeländskt och lite lagom hypat här. Min värdmamma hade även slängt med hennes favoritgodis och ett paket näsdukar passande nog :)
 

Även när jag kom fram till Elin var det dags för paketöppning. 
 
 
Lite småsaker fick jag från Elin, toppenkul! Ser ni popcorna! :D 
 

På lördagen sedan sov Elin och jag rätt så länge, vi kollade på jackass bland annat och en hel del 2 broke girls. Men sedan skulle ju Elin hjälpa till sin värdfamilj när de skulle göra något med sina får, de ska liksom kastrera dem genom att sätta en ring på pungen, kort förklarat. Så då låg jag några timmar ensam i Elins säng och fick kurera mig, vilket var ganska skönt. Och då när hon kom tillbaka smed vi sedan planerna att på grund av att jag mådde som jag mådde så frågade vi tjejerna om vi kunde åka och se på film. Så då bestämde vi det med au pairerna Verena och Luisa. Så innan filmen började tog vi och åt festlig mat på McDonalds, de har ju den där monopol tävlingen på gång fortfarande som vi försökte vinna grejer till, det gick väll sådär då. Men jag hade tidigare vunnit en rabattkupong på bio, som ju passade bra då, fick bion 5 dollar billigare. Innan bion inköptes en cupcake och en jäkla massa ljus. Så ställde vi oss utanför bion och satte i alla 19 ljus i cupcaken och försökte tända dem innan pappret runt om började brinna och så blåste jag ut dem och tvingade tjejerna att sjunga för mig! Så nog visst blev det en födelsedag!! :D 
 
 
 
 
Filmen vi sedan såg var "If I stay" med Cloë Grace Moretz i huvudrollen. En sorglig film som skildrar familjeliv och kärlek, men även döden och om att livet inte är något som är för evigt.Trailern kollade vi på innan och personligen så tyckte jag att trailern verkade lam och löjlig, men ojojoj. Filmen var en utav mina absoluta favoriter, en sån där som man riktigt sugs in och liksom lever i. Himla fint klippt och redigerat och den var till 100% gjord för att man skulle hjälplöst lipa under den. Jag skulle vilja tala om när mina första tårar fälldes, men näää inte ska jag spoila inte. Dock har många sagt att de började gråta när morfarn kommer in i filmen, när flickan ligger i koman. Då hade jag redan fällt en del tårar. Men slutet var ändå värst, när filmen slutade och man fattade att den var slut. Åh, fy, då bara bröt jag ihop där i biostolen! Fy! Men det är ändå härligt att få gråta lite till filmer och verkligen ALLA i biosalongen var ju helt nedgråtna, hela biostolsraden skakade ju under filmens gång och vi tittade alla på varandra sedan och skrattade, haha! 
 
Toppenbra födelsedag blev det i alla fall! :D 
Hoppas ni har det bra!