Min hjälte är här

Hej allesammans! 
 
Hoppas ni alla mår jättebra. Jag mår ganska bra, väldigt trött efter en sömnlös natt med musjakt. Jepp, en del möss har vi fått på besök i huset. Anticimex har till och med varit här på dagen idag och lagt ut lite fällor och för bara några timmar sedan smällde det till i den ena. Katterna är tydligen inte att räkna med i dessa tider, hm.. 
 
Marcel, min käre tysk är ju här nu. Vid fyra-tiden ungefär inatt vaknade vi av att katten gick bananas och jag tänkte släppa ut henne, men då såg jag en mus brevid henne. Men som Marcel sa så såg man inte riktigt vem som jagade vem. Möss i mitt hus är verkligen feta. Riktiga runda tennisbollar, alltså. Så sjukt söta egentligen och jag ska inte ljuga, både Marcel och jag sitter och vill ha dem som husdjur istället. Don´t worry, not gonna happen. Men det vore rätt mysigt med något annat husdjur än bara katterna. Men precis som i filmerna så är det Marcel som får steppa in och vara hjälten när musen väll ska ut. Jisses, han borde ju få en medal för att han går ut i t-shirt mitt i vintern och slänger ut möss. 
 
Annars så har vi fixat lite med inredningen i huset. Det har ju inte varit så mycket uppskruvat här innan, dels för att jag är helt övertygad om att jag väljer helt fel ställe, höjd, tavla, grej att sätta upp och dels för att jag helt enkelt inte vet hur länge jag vill bo här. Men nu har vi ändrat om lite i hallen, vilket mest bara har varit ett släng och häng-rum. Vi har satt upp en hatthylla med krokar och plats för galgar och flyttat om lite grejer också. Det är långt ifrån färdigt och jag är fortfarande osäker på vilka detaljer jag vill ha i rummet, men bara hatthyllan och att flytta på spegel gjorde att rummet fick en helt ny sfär. 
 
 
Lite svårt att se kanske, men galgarna är i svart sammet, så tjusigt.
 
Så det är mest i de andra hörnen som jag är osäker på hur det ska se ut, jag vill gärna ha något högt upp, men jag är lite osäker på tavlor. Det är ju tapet där och då förstörs det om jag vill ändra om. En piedestal har jag redan i soffrummet ovanför och hänga något från taket är väll ett alternativ. En stor växt skulle ju funka men jag har redan en i mitt sovrummet som är lite av min stolthet, kan man ha två, helt olika kanske? 
 
Vi har även fixat lite med garderoben som jag har. Jag har ju ett helt rum som garderob och då finns det ju väldigt många möjligheter, det blir ju en walk in-closet. Om man gör det rätt. Och inte bara ställer in en massa påsar med bös och skit som man ju så lätt gör. Och då har jag velat ha typ en stång att hänga kläder på, och andra hängare. Vi har även köpt en lampa på Erikshjälpen här om dagen. Så jäkla mysigt att vara där, bara 25 spänn för en nätt liten lampa som jag fick köpa glödlampa till. 
 
Fortfarade en del grejer som inte ska vara där. Men i taket hänger stången som jag kan hänga en del kläder på, en klädhängarstång står på golvet med kläder och en klädstång som man ser i mitten av bilden som det inte hänger kläder på. I alla fall den ena av de bägge garderoberna ska ut och förhoppningsvis kanske jag hittar några tjusiga korgar nånstans. Lampan ser man lite grann bara, men det är det enda lyset där inne, och det funkar väldigt bra. 
 
Kanske kan jag fixa så att rummet inte bara blir lätttillgängligt, smidigt och lätt att hitta vad jag ska ha på mig, utan också snyggt. Vi får se. 
 
På tal om inredning, jag hittade en riktigt före bild att jämföra soffrummet med. 
 
Våren 2015
 
Ikväll
 
Och med det adjöss från mig. Önskar er alla en trevlig kväll. Imorgon ska vi ut och angla, jag, Marcel och pappa. Häromdagen var vi ute och åkte skridskor på isen, kul! 
 
Ha det bra! :D