Sometimes you need to risk it to get the biscuit

Hallå där! 
 
Familjen Bailey har mejlat fram och tillbaka med mig ett antal gånger. Jag har fått se bilder på deras katter, kanin och sköldpadda. De sa också att den ena katten brukar sova på den nuvarande Au Pairens säng, så då hoppas jag verkligen att den vill sova där när jag bor där också. Jag fick se bilder på huset, inifrån och utifrån. Det är väldigt tjusigt utifrån och jag sökte på google maps på deras adress och då kunde jag se att dom bor som i ett samhälle med en massa hus väldigt tätt inpå. Hmm, så har jag aldrig bott förut. På bilden de skickade med huset från utsidan så stod det två bilar framför huset och Michelle förklarade för mig att den ena bilen brukar den nuvarande Au Pairen använda i arbetssituationer, till exempel när hon skjutsar till och från dagis och Play dates. Den bilen har sju säten. Och en den andra bilen, som är grön brukar den nuvarande Au Pairen använda till personliga trippar. Hon skrev också att om jag behöver använda bilen inom Hamilton (staden där de bor) så är det bara att göra det, men ska jag iväg på längre trippar till exempel över helgen, så får jag betala för bränslet själv. Men hon sa att när den nuvarande Au Pairen gjorde det så hade hon oftast åkt med några kompisar och sedan delat upp konstnaden. 
 
Vi bestämde oss också för att skypa, och nu är det ungefär så där exakt en timme kvar tills vi ska skypa. Jag hade tänkt att skypa från min platta, eftersom skype på datorn inte kunde hitta webcamen, men nu så stängde skype av totalt på datorn så då passade jag på att ladda hem det igen och nu hittar Skype kameran igen! Wihooo, toppen! Och när jag loggade in där såg jag att Malcom Bailey (pappan i familjen) hade lagt till mig på Skype, awww! Har ingen aning om hur det här kommer att gå till. Visst, jag har skrivit ner en del frågor, men ska jag bara fråga på, tänk om de inte kan höra mig eller tvärtom, ska jag ha med mamma i bild? Ska de fråga mig nåt? Hur ska vi avsluta? Kommer det bli tyst och awkward mitt i? Tänk om de inte förstår vad jag säger? Tänk om jag inte förstår vad de säger? Tänk om det inte är familjen utan nån helt annan???!! Creeepy! Anyways, är egentligen inte alls nervös, men är väldigt oförberedd känns det som. Håller på och googlar en massa om vad man ska prata om när man ska skypa med sin familj. Förhoppningsvis så kommer familjen att leda samtalet.. 
Vi ska alltså skypa kl 21.00, svensk tid, vilket blir 9 på morgonen Nya Zeeländsk tid. Sitter och fryser nu.. 
Hmm, ska försöka skriva ner lite fler frågor nu. Det blir så verkligt helt plötsligt. Jag använder typ ALDRIG skype.. och än mindre webcamen.. 
 
Fick den här bilden på familjen i ett mejl inatt. Vaknade vid flera tillfällen och kollade om jag hade fått mejl och vid sju-tiden så, ja! ;) 
 
Ha det så bra! Önska mig lycka till!