Min första Apfelstrudel!

Hallå där!! 

Igår var en ganska lat dag och vi kom visst inte ut ur lägenheten förräns vid 12. Då tog vi bilen en bit bort mot något som kallas en Alm. En Alm är typ som en toppstuga med resturang, fast det behöver inte alltid vara högst upp, och den vi åkte till igår var definitivt inte det. 

Ifrån Almen gick det en vandringsled som vi valde att vandra på. Det var väldigt häftigt, man känner verkligen av hur extremt frisk luften är här, och man kom ganska högt upp i bergen. I och med att vi gick uppåt så mycket så var det väldigt ansträngande och jag var tvungen att ta vilopauser ofta. 

Vi klättrade genom kohagar, och kossorna var väldigt sociala faktiskt. Jag kunde gå fram och klappa på flera stycken utan att de gick ifrån. En slickade mig till och med på handen! :O 
Vi vandrade uppåt mot ett vattenfall, som vi till sist kom fram. Men det var ändå som en massa små vattenfall och forsar lite överallt runtomkring oss. 




Det var en väldigt fin vandring, eftersom vi hade bil gick vi samma väg tillbaka. När vi kom tillbaka till Almen hade vi varit ute och vandrat i ungefär 3 timmar och var lite hungriga. Så då gick vi in i Almen och beställde en Apfelstrudel med vaniljsås! Alltså, en österrikisk delikatess som Marcel har prövat många gånger men jag aldrig! Men visst var det gott!! Förutom några läskiga russin i! 

Efter det åkte vi tillbaka till lägenheten där vi värmde upp soppan som vi hade lite kvar av och vi gjorde dessutom HEMMAGJORDA HAMBURGARE!! Wohoo! Supergott var det! 




På kvällen gick vi ner till poolen här i huset igen för att simma lite innan läggdags! :)